Best verkochte honden supplementen

Ontdek de gezondheidsvoordelen

Dog Optimal biedt 100% natuurlijke hondensupplementen om de gezondheid van uw hond van binnenuit te ondersteunen.

Kies, Mix & Bespaar

Stel je eigen bundel samen en bespaar tot wel 20%

Kies 2

Bespaar 10%

Kies 3

Bespaar 15%

Kies 4

Bespaar 20%

REVIEWS

Meer dan 7.500+ Tevreden
Baasjes & Kwispelde Honden

Een greep uit de tevreden 'Baasjes' die hun hond fitter en gezonder zagen worden met onze producten.

Anja Van Hoof

"Sinds ik mijn hond de 10-voor-1 multivatimin van Dog Optimal geef, merk ik dat mijn hond veel actiever en fitter is. Hij zit een stuk beter in zijn vel. Ook de koekvormige supplementen vindt hij erg lekker en vindt ze lekker!"

Frits Nijenhof

“Sinds ik mijn hond 10-for-1 Multivitamin van Dog Optimal heb gegeven, heb ik gemerkt dat mijn hond een stuk actiever en fitter is! Hartstikke blij met dit resultaat."

Voedingssupplementen hond

Zorgen voor de gezondheid van uw hond gaat verder dan regulier voer en periodieke bezoekjes aan de dierenarts. Voedingssupplementen kunnen een cruciale rol spelen in het welzijn van uw trouwe viervoeter. Of u nu zoekt naar ondersteuning voor de gewrichten met mobility support, een oplossing voor allergieën met allergy support, of een boost voor de algemene gezondheid met bijvoorbeeld de 10-for-1 multi vitamin. Dog Optimal heeft een scala aan hoogwaardige supplementen om aan de unieke behoeften van elke hond te voldoen. Van supplementen voor een glanzende vacht tot formules die innerlijke rust bevorderen, ontdek hoe onze producten kunnen bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor uw hond.

Het belang van honden supplementen

Honden supplementen spelen een cruciale rol in de gezondheid en het welzijn van onze viervoetige vrienden. Ze kunnen specifieke voedingsstoffen bieden die misschien niet in voldoende mate aanwezig zijn in regulier hondenvoer. Zo kunnen Omega-3 vetzuren bijvoorbeeld bijdragen aan een gezonde vacht en huid, terwijl calcium en fosfor belangrijk zijn voor sterke botten en tanden.

Daarnaast kunnen honden supplementen bijdragen aan het algehele welzijn door ondersteuning te bieden bij verschillende levensfases en gezondheidsproblemen.  Van puppy’s en actieve volwassen honden tot senioren met bewegingsproblemen; voor elke fase en uitdaging is er een geschikt supplement dat kan bijdragen aan een hogere levenskwaliteit.

Een overzicht van voedingssupplementen voor honden

Supplementen voor honden hebben de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Of het nu gaat om het verbeteren van de vacht, het ondersteunen van gewrichten of het versterken van het immuunsysteem, er is een breed scala aan supplementen beschikbaar om aan de specifieke behoeften van uw hond te voldoen. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, waarbij zowel de levensfase van uw hond als zijn specifieke gezondheidsuitdagingen in acht worden genomen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om altijd in overleg te treden met een deskundige voordat u begint met het geven van supplementen. 

Probiotica hond: Stimuleert een gezonde darmflora en gaat jeuk bij honden tegen

Probiotica voor honden is een natuurlijk middel tegen jeuk en wordt vaak gebruikt door honden eigenaar wanneer zij de jeuk preventief tegen wil gaan of bestaande jeuk te verzachten. Probiotica wordt daarnaast ook vaak gebruikt als natuurlijk middel om de darmflora van honden te herstellen. Wilt u dit zelf ervaren? Bekijk dan direct Dog Optimal’s Probiotic Health supplement

 

Supplementen voor de gewrichten van uw hond

Het is een veelvoorkomend probleem bij honden van alle leeftijden: gewrichtspijn en -ontsteking. Supplementen voor de gewrichten van uw hond kunnen een belangrijke rol spelen in het verminderen van deze ongemakken. Voedingsstoffen zoals glucosamine, chondroïtine en MSM zijn bekend om hun ontstekingsremmende en pijnverlichtende eigenschappen. Deze stoffen zijn verwerkt in Dog Optimal’s Mobility Support supplement en kunnen bijdragen aan het herstel van beschadigd kraakbeen en het smeren van de gewrichten. Wat uiteindelijk resulteert in een betere mobiliteit en minder pijn voor uw huisdier.

Bij Dog Optimal bieden we een reeks voedingssupplementen voor honden die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de gewrichtsgezondheid. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn deze supplementen een betrouwbare keuze voor eigenaren die hun huisdieren het beste willen bieden op het gebied van zorg en comfort.

De verschillende soorten voedingssupplementen voor honden

Dog Optimal biedt een breed scala aan voedingssupplementen voor honden, ontworpen om aan verschillende gezondheidsbehoeften te voldoen. We hebben onze supplementen zorgvuldig onderverdeeld in zes hoofdcategorieën om u te helpen de beste keuze te maken voor uw trouwe vriend:

  • Allergieën: Deze supplementen bevatten ingrediënten die de immuunrespons kunnen moduleren en allergische reacties kunnen verminderen.
  • Heupen & Gewrichten: Hieronder vallen supplementen rijk aan glucosamine, chondroïtine en andere voedingsstoffen die de gewrichtsgezondheid bevorderen.
  • Darmflora & Spijsvertering: Deze producten bevatten probiotica en andere voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering ondersteunen.
  • Algemene Gezondheid: Deze supplementen zijn ontworpen om het algehele welzijn van uw hond te ondersteunen, met een mix van vitamines en mineralen.
  • Huid & Vacht: Deze formules bevatten Omega-3 vetzuren en andere voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht.
  • Angst & Rust: Ons Calming Support supplement maakt gebruik van natuurlijke kalmerende ingrediënten zoals valeriaanwortel om stress en angst te verminderen.

Bij Dog Optimal bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen die uw hond kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Voedingssupplementen kunnen een scala aan gezondheidsvoordelen bieden, van het verbeteren van de huid en vacht tot het ondersteunen van de spijsvertering en het verminderen van angst. Ze kunnen ook nuttig zijn voor specifieke gezondheidsproblemen zoals allergieën en gewrichtspijn.

Over het algemeen zijn de voedingssupplementen van Dog Optimal veilig te gebruiken en bevatten ze natuurlijke ingrediënten. Toch is het altijd raadzaam om de instructies zorgvuldig te lezen en eventueel met een dierenarts te overleggen voordat u begint met een nieuw supplement.

De prijzen van onze producten variëren maar je kunt al een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van jouw hond vanaf € 0,31 per dag! Deze prijs kan zelfs met bundel-korting nog naar beneden!

Alle producten van Dog Optimal worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn onze supplementen volledig veilig en kunnen ze naast elkaar worden gebruikt! Houd voor een optimaal resultaat per product de dagelijkse hoeveelheid aan die bij de gewichtscategorie van jouw trouwe viervoeter staat.

De producten van Dog Optimal worden gemaakt met natuurlijke en krachtige ingrediënten, echter hebben deze ingrediënten tijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Soms zien klanten na een paar weken al effect, maar wij raden aan om onze producten ten minste drie volle maanden te gebruiken om het volledige resultaat te bereiken en dus conclusies te kunnen trekken over de resultaten.

Als je jouw bestelling vóór 22.30 uur besteld op een werkdag, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

Dog Optimal heeft supplementen onderverdeeld in zes hoofdcategorieën: Allergieën, Heupen & Gewrichten, Darmflora & Spijsvertering, Algemene Gezondheid, Huid & Vacht, en Angst & Rust. Afhankelijk van de gezondheidsbehoeften van uw hond kunt u een keuze maken uit een van deze categorieën.

Ja, wij maken gebruik van natuurlijke ingrediënten in al onze hondensupplementen! Bij elke product staat de volledige ingrediëntenlijst als je nog op specifieke ingrediënten wilt controleren.

Onze supplementen worden gemaakt met 100% natuurlijke smaakstoffen van bijvoorbeeld kip of zalm. Dit zijn smaken waar honden doorgaans dol op zijn, en het supplement dus graag willen innemen! Mocht jouw hond het onverhoopt niet willen consumeren, dan raden we je aan om het supplement te verkruimelen door de reguliere voeding van de hond.

Voor het behalen van een optimaal resultaat is het belangrijk dat het supplement op een nuchtere maag wordt gegeven. Op deze manier kunnen de bestanddelen uit het product zo snel mogelijk vanuit de maag in de darmen terechtkomen.

Het beste bewaar je de producten op een koele, droge en donkere plaats.

Onze klantenservice staat graag voor je klaar, om al je vragen te beantwoorden! Wij zijn bereikbaar via het e-mail adres: info@dogoptimal.nl