39,95
39,95
39,95
39,95
39,95
39,95
39,95

Kies zelf je producten uit ons gehele assortiment en bespaar tot wel 32%!

Original price was: €79,90.Current price is: €71,90.
Original price was: €119,85.Current price is: €101,85.
Original price was: €159,80.Current price is: €127,85.

Veelgestelde vragen

Voedingssupplementen kunnen een scala aan gezondheidsvoordelen bieden, van het verbeteren van de huid en vacht tot het ondersteunen van de spijsvertering en het verminderen van angst. Ze kunnen ook nuttig zijn voor specifieke gezondheidsproblemen zoals allergieën en gewrichtspijn.

Over het algemeen zijn de voedingssupplementen van Dog Optimal veilig te gebruiken en bevatten ze natuurlijke ingrediënten. Toch is het altijd raadzaam om de instructies zorgvuldig te lezen en eventueel met een dierenarts te overleggen voordat u begint met een nieuw supplement.

De prijzen van onze producten variëren maar je kunt al een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van jouw hond vanaf € 0,31 per dag! Deze prijs kan zelfs met bundel-korting nog naar beneden!

Alle producten van Dog Optimal worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn onze supplementen volledig veilig en kunnen ze naast elkaar worden gebruikt! Houd voor een optimaal resultaat per product de dagelijkse hoeveelheid aan die bij de gewichtscategorie van jouw trouwe viervoeter staat.

De producten van Dog Optimal worden gemaakt met natuurlijke en krachtige ingrediënten, echter hebben deze ingrediënten tijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Soms zien klanten na een paar weken al effect, maar wij raden aan om onze producten ten minste drie volle maanden te gebruiken om het volledige resultaat te bereiken en dus conclusies te kunnen trekken over de resultaten.

Als je jouw bestelling vóór 22.30 uur besteld op een werkdag, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

Dog Optimal heeft supplementen onderverdeeld in zes hoofdcategorieën: Allergieën, Heupen & Gewrichten, Darmflora & Spijsvertering, Algemene Gezondheid, Huid & Vacht, en Angst & Rust. Afhankelijk van de gezondheidsbehoeften van uw hond kunt u een keuze maken uit een van deze categorieën.

Ja, wij maken gebruik van natuurlijke ingrediënten in al onze hondensupplementen! Bij elke product staat de volledige ingrediëntenlijst als je nog op specifieke ingrediënten wilt controleren.

Onze supplementen worden gemaakt met 100% natuurlijke smaakstoffen van bijvoorbeeld kip of zalm. Dit zijn smaken waar honden doorgaans dol op zijn, en het supplement dus graag willen innemen! Mocht jouw hond het onverhoopt niet willen consumeren, dan raden we je aan om het supplement te verkruimelen door de reguliere voeding van de hond.

Voor het behalen van een optimaal resultaat is het belangrijk dat het supplement op een nuchtere maag wordt gegeven. Op deze manier kunnen de bestanddelen uit het product zo snel mogelijk vanuit de maag in de darmen terechtkomen.

Het beste bewaar je de producten op een koele, droge en donkere plaats.

Onze klantenservice staat graag voor je klaar, om al je vragen te beantwoorden! Wij zijn bereikbaar via het e-mail adres: info@dogoptimal.nl